2021-05-12 07:52:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Érzelmes hangulatban talál a mai nap

Napi horoszkóp május 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kompromisszumkészséged ugyan átsegít néhány nehéz pillanaton, így átmenetileg békét is tudsz teremteni a családban, de a saját lelkiismeretedet nehezen tudod megnyugtatni azzal, hogy ez így a jó. Hallgass a lelkiismeretedre!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai nap tapasztalatai között lehet néhány kevésbé kellemes, később mégis ezek lesznek azok, amik megóvnak valami nagyobb bajtól, és gazdagítják emberismeretedet. Ne keseredj el, csak tanulj belőle!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Vidám nap a mai, viszont ügyesen be kellene fognod termékeny energiáidat. Ha így teszel, nagyot léphetsz előre. Ha viszont nem koncentrálsz, akkor az egész nap elmegy úgy, hogy folyton csak új dolgokba kapsz, de semmit sem fejezel be.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lépj egyet hátra, maradj szemlélődő és várd ki, amíg a helyzet megérik arra, hogy cselekedj. A retrográd Plútó arra utal, hogy megint napirendre kerülhet egy régi ügy, amiről pedig már azt hitted, sikerült lezárnod.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha vállalod a kihívásokat minden területen, akkor most ragyogó eredményeket érhetsz el. És ez akkor is így lesz, ha kezdetben látszólag kedvezőtlenek a körülmények. Majd meglátod, nem marad el a siker!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne terheld fölösleges vitákkal a kapcsolataidat, mert lehetséges, hogy igazad van, de ez önmagában kevés. Ha nagyon mereven ragaszkodsz hozzá, akkor a legjobb szándékod ellenére is visszájára fordulhatnak a dolgok. Keress szövetségeseket!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tele vagy ötletekkel, de ennél tovább aligha jutsz. A megvalósításhoz nincs elegendő kitartásod. Most csak akkor sikerülhet az, amibe belekezdesz, ha a mások elképzeléseihez igazodsz, elfogadod valakinek az irányítását.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz abban lesz a segítségedre, hogy a tehetséged mellett személyes varázsoddal is lenyűgözd a környezetedet. Meg tudod hódítani, akit akarsz. Azért vigyázz ezzel, mert veszélyes játékot űzöl...

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tanulj az elmúlt hetek eseményeiből, használd ki jobban az utadba kerülő lehetőségeket, de a szokásos rámenősséged, lehengerlő stílusod helyett szelídebb módszerekkel szerezz érvényt akaratodnak. Most csak így nyerhetsz!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Bármilyen közelinek tűnik a cél, lassíts, nehogy óvatlanságod miatt kicsússzon a kezedből az is, amit már nagy nehezen sikerült megszerezned. Hasznát veszed a régi ismerőseidnek, mert a tapasztalatukra építve simábban érheted el saját céljaidat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygóállások nem igazán kedveznek a mai nap terveinek, és a szerelemben is másképp jönnek be a dolgok, mint ahogy éjszaka megálmodtad. Ne ragaszkodj az eredeti elképzelésedhez, a spontaneitás boldogságot rejt.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Érzelmes hangulatban talál a mai nap, hajlamos  vagy most mindent a szívedre venni. Azt is, ha valaki hálátlannak tűnik. Pedig idővel majd bebizonyítja az illető, hogy nagyon is érdemes volt a segítségre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: